Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Candia House, βρίσκεται απλωμένο σε μία έκταση 4 στρεμμάτων ακριβώς πάνω στην πεντακάθαρη παραλία της Κάντιας, στην βόρεια πλευρά του Αργολικού κόλπου απέναντι από τα γραφικά νησάκια των Σπετσών, της Πλατειάς και της Ψηλής. Η Κάντια, ξεχωριστός τουριστικός προορισμός αποτελεί διαχρονική επιλογή πολλών επισκεπτών από όλο τον κόσμο για τις μοναδικές της παραλίες το εξαιρετικό της κλίμα, την γαλήνη και την ηρεμία που προσφέρει όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και την προνομιακή της θέση, στο επίκεντρο σπάνιων αξιοθέατων, ιστορικών μνημείων αλλά και ξεχωριστών πολιτιστικών κέντρων της Πελοποννήσου.

Αξιοθέατα

Μοναδικά αξιοθέατα , πεντακάθαρες παραλίες, ιστορικοί τόποι, αρχαία μνημεία και κοσμοπολίτικες πόλεις με πλούσια κοινωνική και τουριστική κίνηση, είναι μερικές μόνο από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που οι επισκέπτες του Candia House θα απολαύσουν σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Παραλίες

H μοναδική παραλία της Κάντιας βρίσκεται ακριβώς μπροστά απο το ξενοδοχείο, με απέραντη αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκονται και οι παραλίες των Ιρίων του Κονδυλίου, το Βιβάρι και πολλοί γραφικοί κολπίσκοι που προσφέρονται για ένα απολαυστικό μπάνιο.

Απόσταση :
Από 0 – 12 χλμ. /10 λεπτά

Αρχαία Επίδαυρος

Η Αρχαία Επίδαυρος με τα μοναδικά μνημεία, τις σπάνιες αρχαιότητας και το Αρχαίο θέατρο που αποτελεί μοναδικό δείγμα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και εξαιρετικής ακουστικής , σαγηνεύει τους επισκέπτες της που καταφθάνουν από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις που δίνονται όπως ακριβώς συνέβαινε 2000 χρόνια πριν.

Απόσταση :
29 χλμ. / 27 λεπτά

Αρχαίες Μυκήνες

Οι Αρχαίες Μυκήνες ,το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Αρχαίας Ελλάδας, το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, αποτελεί ένα μοναδικό δείγμα του λαμπρότερου πολιτισμού της Ελληνικής προϊστορίας και αξίζει τουλάχιστον μία επίσκεψη.

Απόσταση :
28 χλμ. / 30 λεπτά

Ναύπλιο

Σε πολύ μικρή απόσταση, το Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος και μοναδικό πολιστικό κέντρο αλλά και κοσμοπολίτικος τόπος διασκέδασης και αναψυχής, προσφέρει απολαυστικές στιγμές ξεκούρασης και περιήγησης
σε ένα μαγευτικό παραθαλλάσιο περιβάλλον.

Απόσταση :
15 χλμ. / 16 λεπτά