Πώς η Airbnb Σας Βοηθά Να Ξοδεύετε Λιγότερο;

Όταν πρόκειται να ταξιδέψετε, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα αποτελεί σαφώς η διαμονή. Είναι φυσικό να υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές για να επιλέξετε, από πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι ξενώνες και μέρη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε να κατασκηνώσετε. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές παρουσιάζεται ένα σημαντικό δίλημμα. Καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα στην ποιότητα και την οικονομία.

Εάν επιλέξετε να απολαύσετε τη διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο με θετικά σχόλια και αρκετές παροχές, τότε είναι πιθανό να δαπανήσετε ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό. Άλλωστε, η ποιότητα συνήθως αντανακλάται στην τιμή. Εάν από την άλλη μεριά επιλέξετε να μειώσετε τον προϋπολογισμό σας, τότε είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε ένα ξενοδοχείο αμφιβόλου ποιότητας ή να μοιραστείτε το μπάνιο με πολλούς ακόμη ενοίκους.

Ο Ρόλος της Airbnb

Σε αυτό το δίλημμα καλείται να ανταποκριθεί η Airbnb, με το καινοτόμο σύστημα μίσθωσης ακινήτων που έχει εισαγάγει τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, λοιπόν, κάποιος που ενδιαφέρεται να μείνει σε ένα μέρος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά διαμερίσματα, studios και άλλες μορφές διαμονής. Φυσικά, ανάλογα με τον προϋπολογισμό, το κόστος κυμαίνεται από πολύ οικονομικό σε υψηλό. Όμως, σε κάθε περίπτωση το κόστος δεν συγκρίνεται με εκείνο που καλείται ο καταναλωτής να πληρώσει σε ένα ξενοδοχείο.

Συνεπώς, υπάρχει η εναλλακτική στο διαδίκτυο για κάθε ταξιδιώτη που δεν έχει τη διάθεση να ξετινάξει τον προϋπολογισμό του, ώστε να καλύψει τις ανάγκες διαμονής του. Η πλατφόρμα αναζήτησης είναι αρκετά εύκολη και πρακτική. Ως αποτέλεσμα, μπορεί ο καθένας να εγγραφεί στις εν λόγω υπηρεσίες και να ξεκινήσει την αναζήτηση άμεσα.

Φυσικά, υπάρχουν επιλογές που μπορεί ο εκάστοτε ταξιδιώτης να χρησιμοποιήσει για τη μείωση των αποτελεσμάτων που του εμφανίζονται. Για παράδειγμα, έχει ο καθένας τη δυνατότητα να σημειώσει τον αριθμό των δωματίων που επιθυμεί να έχει το κατάλυμα που θα επιλέξει. Αντίστοιχα, μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να βρίσκεται σε κάποιον όροφο, αν προτιμά την εγγύτητα σε σχέση με τα μέσα μεταφοράς ή αν χρειάζεται μπαλκόνι.
Με τον ίδιο τρόπο, ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στο φωτογραφικό υλικό κάθε ιδιοκτησίας και να ανακαλύψει τη διαμονή των ονείρων του. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι μέσα από αυτή την υπηρεσία οι ταξιδιώτες συγκεντρώνουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν μέσα από γενναιόδωρες εκπτώσεις στην αρχική τιμή του καταλύματος.

Τέλος, υπάρχουν προσφορές σε καθημερινή βάση και γι’ αυτό οι ταξιδιώτες καλούνται να επισκέπτονται την ιστοσελίδα συχνά. Ως αποτέλεσμα, θα μπορέσουν να εξακριβώσουν ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να ολοκληρώσουν την κράτησή τους σε κάποιο κατάλυμα.

Οφέλη για τους Ιδιοκτήτες Καταλυμάτων

Από την άλλη μεριά, μπορεί ένας ιδιοκτήτης να επωφεληθεί από τη βραχυχρόνια μίσθωση του ακινήτου του. Με αυτό τον τρόπο, προκύπτει μία επιπλέον επιλογή ως προς την εξοικονόμηση χρημάτων. Μπορούν οι ιδιοκτήτες να παρουσιάζουν το ακίνητο που έχουν στην κατοχή τους, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που ενδέχεται να προσελκύσουν ενοικιαστές.

Όπως καταλαβαίνετε, επομένως, η Airbnb εξυπηρετεί δύο διαφορετικές ανάγκες. Αφενός βοηθά τους ταξιδιώτες να μειώσουν αισθητά το κόστος διαμονής τους, ενώ παράλληλα τους διευκολύνει στην επιλογή ενός καταλύματος που καλύπτει κάθε τους ανάγκη. Αφετέρου δημιουργεί μία εξτρά πηγή εσόδων για όσους ιδιοκτήτες το επιθυμούν.

15. Νοεμβρίου 2017 by candiahouse
Categories: Uncategorized | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πώς η Airbnb Σας Βοηθά Να Ξοδεύετε Λιγότερο;